Părți din mine…

Despre mine vorbesc lucrurile pe care le iubesc, pasiunile mele, oamenii din jurul meu, pașii pe care îi urmez și cuvintele pe care le aștern în acest loc. Sunt părți din mine care mă definesc ca persoană.

Lucrurile pe care le îndrăgesc sunt lucruri simple, fără de care nu aș fi eu. Iubesc cărțile din biblioteca mea, ceaiul cu aromă de scorțișoară și cd-urile cu Cezaria Evora. Îmi place să petrec o seară voluptoasă cu un pahar de vin roșu lângă un platou de brânzeturi și o lumânare parfumată.  Ador rujul roșu, rochia neagră și parfumul meu preferat. Din această înșiruire de materialitate se naște parte din spiritualitatea mea.

Îmi place să pictez lângă un pervaz de fereastră, să trăiesc un film bun și să visez la câmpuri de flori, în timp ce ascult Pink Martini. Creuzet de arome, mirosuri, gusturi și culori se combină într-o gastronomie a vieții mele.

Oamenii din jurul meu sunt oameni dragi care îmi umplu universul, este familia mea caldă, sunt prieteni și colegi, este persoana lângă care mă trezesc dimineața. Sunt oameni alături de care petrec seri într-un bar din centrul orașului, cărora le fac dezvăluiri la o cafea amară, cu care dansez până în zori de zi.

Colind alei de parc, cărări de munți și străzi aglomerate cu aer cosmopolit. Poposesc într-o poieniță luminoasă, într-un lan de maci și pe malul mării mele dragi. Privesc la cerul albastru, la un pescăruș leneș și respir aerul sărat. Mă retrag într-o ceainărie cu iz de bibliotecă, într-o cafenea cu miros de brioșă și într-un bistro franțuzesc.

Pașii pe care îi urmez în viață sunt rodul crezurilor și convingerilor mele. Cred cu tărie în faptul că oamenii cei mai frumoși sunt oamenii cu bun simț și căldură sufletească și spre acele persoane se îndreaptă pașii mei!

Gândurile de pe acest blog sunt scrise din acel lan de lavandă care definește universul meu. Sunt gânduri parfumate și cuvinte aromatice. Sunt părți din mine!

Cu cele mai bune gânduri parfumate,

Ionela Tatu

Anunțuri

3 responses to “Părți din mine…

  1. Ma bucur de cunostinta, Ionela.
    Imi place aici la tine. Voi reveni, cu drag.

  2. hmmm, de aici, din toate senzatiile astea frumoase venea sclipira zambetului! e klarrrr!

  3. a smile from my secret garden :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s